АЛЕКСАНДАР СТАВРЕВ ЌЕ ГО СУДИ ГРЧКОТО ДЕРБИ ПАОК – ОЛИМПИЈАКОС ЗА ДА НЕМА ТЕНЗИИ

117

Македонскиот арбитар Александар Ставрев ќе го суди грчкото дерби меѓу ПАОК и Олимпијакос, кое се игра во недела во Солун. Тој на бараање на грчката федерација, ќе ја дели правдата на овој натпревар.

Инаку, во минатото овој дуел го судеше германскиот арбитар Феликс Брих.

Олимпијакос е веќе првак на Грција, а на овој натпревар секогаш имало тензии, притисок на судиите како пред, така и после натпреварот.

Помошници на Ставрев ќе му бидат Костадинов и Петрески.