“Жежок” секс на плажа во Зрче (Видео)

1132

Млад пар на хрватската плажа Зрче во петокот биле уловени како имаат “жешка акција” на сред бел ден, а ништо не можело да ги сопре во сексуалниот однос. Иако имаше многу луѓе, тие двајца одлучиле да си ја завршат работата и да не обрнуваат внимание на луѓето.

“Плажата беше преполна со луѓе. Одеднаш сите станаа и започнаа да ги вадат мобилните телефони и апарати. Момчето и девојката на жолт душек во вид на патка од околу две метри, на 50 метри оддалечени од крајбрежјето, водеа љубов. Луѓето ги бодреа и им аплаудираа, а тоа дополнително ги поттикна”, вели еден од очевидците.

Млад пар на хрватската плажа Зрче во петокот биле уловени како имаат “жешка акција” на сред бел ден, а ништо не можело да ги сопре во сексуалниот однос. Иако имаше многу луѓе, тие двајца одлучиле да си ја завршат работата и да не обрнуваат внимание на луѓето.

Додава дека тоа траело најмалку половина час. Бидејќи завршиле, тие потоа скокнале во морето за да се освежат. Поради силниот ветер, душекот им заминал, а на крајот не им преостанало ништо друго освен да излезат голи од морето. Девојката на себе единствено го имала горниот дел од костимот за капење.