Во Аеродром кровови летаа од тераса (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

755

Големото невреме во Скопје предизвика сериозно последици скоро на целата територија на главниот град на државата.

На многу места во Скопје паднати се дрва, булевари и улици се поплавени, а во Аеродром имаше и други проблеми.

Имено, поради невремето во Аеродром летаа кровови. Граѓаните велат дека силниот ветер предизвикал хаос, паѓале дрвја, летале плехови…