ВО ЖИВО: Полициски час од 20 часот? Целосно се затвораат кафеаните?

608

Владата од 13 часот одржа седница, на која главна тема беше заштита од коронавирусот, и воведување евентуално нови мерки.

Најверојатно од утре полицискиот час ќе стартува од 20 часот до 05 часот, а ќе има рестрикции и за угостителските објекти, како и за други субјекти.

Повеќе од прес-конференцијата на Зоран Заев, Венко Филипче, Илир Хасани и Жарко Караџовски која е во тек.