Во Чаир преку мегафон се апелира до граѓаните да останат дома (ВИДЕО)

79

Во Чаир со автомобил преку мегафон се упатува апел со сите граѓани да останат дома, со цел да се сопре ширењето на опасниот коронавирус.

-Драги граѓани ве молиме останете дома, не излегувајте без потреба. Одржувајте ја хигиената и следете ги инструкциите од Владата. Нема место на паника- се вели во апелот упатен преку мегафон во населбата Чаир.