Викторија Лоба ќе се мажи, го покажа прстенот

1468

Викторија Лоба ќе се мажи, објави естрадниот магазин „Бекстејџ“, а пред нивната камера таа за прв пат го покажала вереничкиот прстен.

Повеќе за нејзината свадба тие најавуваат во вечерашното издание на Бекстејџ кое стартува во 22 и 45 минути. Инаку таа е во долгогодишна врска со скопскиот бизнисмен Ѓорѓи Калешов.

loading...