Викторија и Дејвид Бекам почнале со изградба на приватно езеро, но биле пријавени!

80
LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 03: David Beckham and Victoria Beckham attend GQ Men Of The Year Awards 2019 in association with HUGO BOSS at Tate Modern on September 03, 2019 in London, England. (Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Hugo Boss)

Еден од најпопуларните парови на светот, Дејвид и Викторија Бекам, почнале со изградба на приватно езеро, во рамки на прекрасниот дом во Велика Британија.

Сепак, среќата им ја расипала пријавата од соседите до надлежние власти, кои велат дека се плашат дека нивното дело ќе предизвика поплава.

Викторија и Дејвид во меѓувреме добиле дозвола за изградба на ‘отмено езеро’, како што го нарекле соседите. Во образложението се наведува дека езерото ќе овозможи поголем биодиверзитет во областа, поради што им е одобрен ваков проект.

Ова езеро треба да заземе површила од три четвртини од фудбалскиот стадион. Бекамови планираат да изградат мал остров среде езерото.