Вики Миљковиќ покажа каква невеста била – Кума и беше Цеца Ражнатовиќ

162

Вики Миљковиќ и Драган Ташковиќ Ташка веќе 13 години се во брак, а заедно го имаат синот Андреја.

Парот својата љубов ја круниса со брак на 31 мај 2007 година во црквата Св. Василиј Острошки во Белград.

За оваа прилика, познатата пејачка носеше фустан со широк долен дел, а нејзината фризура беше украсена со бел, вештачки цвет.

По церемонијата, бројни јавни личности меѓу кои Саша Поповиќ и неговата сопруга, композиторот Драган Брајовиќ Браја се упатиле на прославата.