ВИДЕО: Слатко девојче на свој јазик се расправа со родителите и тврди дека не си играше со храната на кучето

250

Видео од слатко девојче, кое на свој јазик се расправа со родителите, ќе ве насмее.

Малата Лилијана упорно тврди дека не си играше со храната на кучето и жестоко ѝ се спротивставува на мајка си, а потоа и на татко си.

Погледнете го видеото: