ВИДЕО: Скопски познати фаци се журкале во Анталија, интервенирала полицијата

235

Турската полиција во Анталија растурила забава на познати македонски фаци, повеќето од шоу бизнисот и медиумите.

Гостите ги донела позната македонска туристичка агенција од Скопје која секоја година има летни аранжмани во Турција.

Допрва ќе се знае дали гостите ќе добијат казни.

Забавата е хит на социјалните мрежи во Турција а за беа известиле и медиумите во Турција.