(ВИДЕО) Протекоа страшни снимки од камерите од трагедијата во Тетово. За 3 минути се изгорело

63

На социјалната мрежа Тик Ток протече видео од првите моменти од несреќата во Тетово во која 14 лица го загубија својот живот.

Извор: infomax.mk