ВИДЕО: Медицинска сестра трогната до солзи откако соседите ѝ аплаудираа кога одеше на работа

164

Пожртвуваноста на медицинските лица заслужува само почит и пофалби.

Девојка, која работи како медицинска сестра, беше трогната до солзи откако соседите од цела улица заедно ѝ аплаудираа кога таа излегуваше од дома за да оди на работа и да се бори со коронавирусот.