(ВИДЕО) Кинези нападнати во Скопје: Коронавирус, мрш од тука!

217

На социјалните мрежи вчера се појави видео на кое извесно лице вербално напаѓа Кинези во центарот на Скопје.

Лицето ги снима и ги пцуе, а нападнати молчат и се обидуваат да го избегнат конфликтот.