(ВИДЕО) ГОСПОД Е ГОЛЕМ: Девојче кое беше со инвалидитет и не подвижно почна да оди, по молитвите на свештеникот

1496
Девојче кое беше со инвалидитет и не подвижно почна да оди, по молитвите на светиот старец.
Видеото е снимено во еден манастир во Грција на 21 јуни 2020 година.

Споделувајте го ова видео да видат колку е силна верата во Бог.

Поледнете го чудото:

21 Јуни – 2020 год во соседството ☦Споделувајте го ова видео да видат колку е силна Православната вера . Девојче кое беше со инвалидитет и не подвижно почна да оди , по молитвите на светиот старец . Жално за тие што викаат дека Бог не постој ,бегаат од едната света и соборна апостолска Црква, не се покајуваат или мислат ќе сокријат нешто од Него .

Gepostet von Robert Vukelik am Dienstag, 23. Juni 2020