Видео: Дива свиња нападна бордери на стаза во Маврово

788

Наместо рекреација забава и уживање во снегот, двајца бордери доживеале голема непријатност на стазата за скијање и бордање во Маврово.

Бордери неочекувано биле нападнати од дива свиња.За среќа момчињата успеале да се одбранат од нападот на дивата свиња користејќи ги даските за бордање како штит.