Видео: Албански ТВ водителки во топлес, гледаноста до плафон!!

459
Откако албанската телевизија Зјарр во својата програма ги претстави водителките во топлес гледаноста пораснала за неверојатни 300 проценти.

Според сопственикот на телевизијата Исмет Д. Неговите водителки во топлес се најгледаните ТВ водителки во земјата.

Имено, заштитните лица на оваа телевизија се атрактивни девојки кои вечерните вести во ударниот термин ги читаат само по сако, под кое не носат градник.