Важи за најзгодна Босанка – погледнете и сами проценете зошто е така (ГАЛЕРИЈА)

1118

Таа наскоро ќе наполни 24 години, живее во Шведска и ја следат 1,6 милиони луѓе.

Нејзиното име е Инес Хелена, а девојката е убедливо најдобра инфлуенсерка во регионот.

Родена е во Босна, но за време на војната се преселил во Шведска со семејството. Вели дека Шведска ја смета за свој дом, затоа што таму пораснала. Погледнете како изгледа: