УЖАС НА СВАДБА: МЛАДОЖЕНЕЦОТ СО НОГА ЈА УДИРА НЕВЕСТАТА ВО ГЛАВА (ВИДЕО)

331

Една невеста на ТикТок се пожали дека нејзиниот сопруг им ја уништил нивната венчавка со кореографијата што ја смислил.
Додека таа седела на стол и тој заводливо танцувал, погрешно го проценил растојанието и ја удри со нога по главата.

„Како мојот сопруг ни го уништи денот“, напиша корисничката на „ТикТок“ на Гауд Сквод.
Видеото брзо стана вирално, а оние што го погледнале биле изненадени. „Не би била среќна ако ми се случи тоа“, напиша една жена. „Воздивнав кога видов контакт со стапалото и главата“, додаде друг.

Невестата наскоро одговорила и открила дека е гадно, а вечерта и пропаднала.

“Главата ми пукаше, па отидов во тоалетот и плачев. Тој се чувствуваше навистина лошо, но на крајот нашата забава траеше до 8 часот наутро”, рече невестата.