Утре без вода дел од Центар

803

Ве известуваме дека уличниот дефект од ф 80мм на ул.Аминта Трети  бр.24 во Центар, поради технички причини се одложува за нареден ден (05.06.2018г), информираа од ЈП Водовод и канализација.

Прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел  од ул. Аминта Трети , дел од ул. Антонио Грубишиќ  и дел од ул. Чедомир Миндеровиќ од 08:30 часот до завршување на дефектот.