Која е најпосакуваната жена во зодијакот?!

780

Секоја жена е приказна за себе, различна со секого, а сепак иста. Сепак дел од нив имаат заеднички црти, па ако верувате во хороскоп, дел од нив се навистина посебни.

Таа мечтае постојано, но е и долу на земјата. Знае како да ги постигне своите цели и да го преврти светот во име на нешто значајно. Жената Водолија е вистинска принцеза, која може да ја претвори секоја куќа во пријатен и негуван дом.

Водолијата никогаш не останува на истото место. Цел живот ги бара деталите, што ќе ја направат среќна и додека не ги најде, не престанува да ги бара. Додека го обиколува светот, таа умее да создава дом од секое место во кое треба да живее.

Жените Водолија сакаат вистински само еден човек во својот живот, но кога ќе го засакаат тоа е засекогаш! Тие да верни и искрени, знаат како да го натераат секој маж да ги засака за живот. Романтични се, сонуваат за изненадувања и умеат да изненадуваат со прекрасни идеи за патувања, вечери или мали подароци.

Овие жени поседуваат убавина од раѓање, која ја задржуваат за цел живот. Тие немаат потреба од многу шминка и фризури – колку повеќе се природни, толку ти се поубави.

Жената Водолија е вистински сон за секој маж!