Утре без струја дел од корисниците во Карпош и Чучер Сандево

780

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека утре се планирани технички зафати во електро-системот во Карпош и Чучер Сандаево.

Во периодот од 09:30 – 12:00 часот, без струја ќе бидат дел од корисниците на улица „Дрезденска“, општина Карпош.

Без електрична енергија утре ќе бидат и дел од корисниците во Чучер Сандево, и тоа во периодот од 09:00 – 13:00 часот.