Тепачка на старлети: Ана Спасојевиќ физички ја нападна гол*та Дениз Дејм во бањата (ВИДЕО)

69

Вчера одекна веста дека Ана Спасојевиќ е казнета со двонеделен хонорар за агресивно однесување со итна одлука на Големиот шеф во реалното шоу „Задруга 5“.

Имено, Спасојевиќ ја нападна Дениз Дејм во бањата, а сега снимката од пресметката „излезе на виделина“ поради што Ана итно беше санкционирана со двонеделен хонорар.

„Членовите на ‘Задруга’  донесоа одлука да ја казнат Ана со двонеделен хонорар за агресивно однесување. Поздрав, Големиот шеф“  –  гласеше писмото.

Патем, ова е втора казна во Задруга од почетокот на новата петта сезона во реалното шоу.

Вака изгледаше тепачката помеѓу двете старлети: