Taткото на убиецот на Данка: Никогаш нема да ви кажам каде е телото на девојчето

1110

Таткото на осомничениот за убиството на малата Данка Илиќ вели дека се законал оти никогаш нема да е открие локацијата каде е закопано девојчето.

Никога нема да кажам каде е телото на Данка-им рекол таткото на еден од монструмите.

Тој исто така е во притвор, а од целото семејство само мајката е на слобода но и таа била повикана на информативен разговор.