ТАТКО И СИН ГО ЧЕКААТ КРАЈОТ: 1 МИНУТА ДО ПОСЛЕДНИОТ СВИРЕЖ НА КОПА АМЕРИКА

124

Јужноамериканците имаат посебен однос и страст за фудбалот, посебно кога се бие битка за трофеј во натпреварување како Копа Америка. Па уште Бразил и Аргентина во финале, која инаку три децении ја биеше малер за трофеј.

Погледне ги овие татко и син како го чекаа крајот.