Сите гафови на Дунавка Трифуновска на едно место (Видео)

1550

Дунавка Трифуновска – една од топ 5 најконтроверзни јавни личности кај нас. По професија фарамацевт, долги години се занимава со манекенство и фотомоделство. Секогаш е забележана од јавноста што поради смелите изјави во медиумите, што поради скандалите кои постојано ја следат, а во најголем процент сама ги предизвкува, свесно или несвесно, плански или сосема спонтано не би можеле да тврдиме…

Минатата година, Дунавка во интервју изјави дека е во врска со Владо Јаневски, тој пак го демантираше сето тоа. Последно со што оваа русокоса манекенка ја разбранува македонската јавност, беше нејзиниот обид да направи селфи со папата Фарнциск при неговата посета во Скопје…
Естрадниот магазин Бекстејџ реши сите нејзини гафови да ги собере на едно место, a сето тоа изгледа вака…
Погледнете: