Се случува голема полициска акција во Скопје

231

Од МВР потврдуваат дека акцијата е во тек и најавуваат повеќе информации кога истата ќе заврши.

Од рано утрово полицијата спроведува акција во скопската населба Сингелиќ и уште неколку локации во градот.

Според тоа што досега е објавено, приведени се 12 лица инволвирани во трговија со дрога и оружје, а меѓу нив има и еден полицаец.

Од МВР потврдуваат дека акцијата е во тек и најавуваат повеќе информации кога истата ќе заврши.