Приведен Аца Лукас: Пејачот пијан бегал од полицијата?

75

Српските медиуми објавуваат дека е приведен славниот пејач Аца Лукас.

Аца бил приведен во рутинска контрола на Бањица, а како што пренесуваат медиумите, пејачот бегал од полицијата.

Другата полициска контрола успеала да го стопира Лукас, по што му бил направен алкотест кој потврдил дека има алкохол во крвта. Потоа бил направен и тест на дрога.

Неговиот менаџер вели дека не е запознаен со ситуацијата, а српските медиуми објавија дека ниту Лукас не се огласува.