ПОЗНАТИ СЕ СИТЕ ДОБИТНИЦИ НА НАГРАДИ ОД НАГРАДНАТА ИГРА „ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОЈ“ НА 2WIN.MK

210

Познати се добитниците на сите награди во наградната игра „ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОЈ“, која Видеолотарија Касинос Австрија ја реализирaше на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.mk.

Со заокружување на третото коло, се комплетираше наградната игра ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОЈ.

Последното, трето коло заврши на 15.08.2022, а по извршените проверки поврзани со правилата, верификуван е списокот со сите наградени. Наградната игра ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОЈ со вкупен фонд од 6.684.831,00 денари, донесе 240 награди во три кола за секоја категорија,  како и главни награди еден милион денари, на крајот на наградната игра, за секоја категорија, спортско обложување и видеолотарија и електронски игри.

Видеолотарија Касинос Австрија следејќи ги желби на играчите, понуди нова наградна игра

ИГРАЈ КАЗИНО ВО ЖИВО И ПОБЕДИ” на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава – 2win.mk.  Наградната игра се изведува во категорија на казино во живо, игрите на среќа.

Во текот на наградната игра „ИГРАЈ КАЗИНО ВО ЖИВО И ПОБЕДИ” ќе се доделат вкупно 40 награди од кои 16 се стокови награди, а 24 се парични награди, во две кола.    Правилата за наградната игра „ИГРАЈ КАЗИНО ВО ЖИВО И ПОБЕДИ“ се објавени на играчката платформа 2win.mk.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно # ИГРАЈКАЗИНОВОЖИВОИПОБЕДИ