Пожар во стан во зграда на ул. „Орце Николов“ во Скопје

804

Пожар избувна попладнево во стан на ул. „Орце Николов“ во Скопје спроти Министерството за одбрана.

Пожарот е пријавен во Противпожарната единица во Скопје во 12 часот и 05 минути, а на терен се испратени шест противпожарни возила.