После рехабилитацијата се одлучи да го промени животот од корен: За почеток има ново момче

386

Пејачката Деми Ловато ова лето ја заврши рехабилитацијата откако се предозираше со хероин. Ова не е прв пат Деми да заврши на рехабилитација, со оглед на тоа дека таа боледува од биполарно пореметување и наводно тоа е една од причините за нејзиното повторно враќање на пороците.

После три месеци лекување, Деми е забележана на вечера во Лос Анџелес и тоа со нов партнер. Парот е уловен во автомобил и потоа во еден ресторан каде си разменувале нежности.

Пејачката Деми Ловато ова лето ја заврши рехабилитацијата откако се предозираше со хероин. Ова не е прв пат Деми да заврши на рехабилитација, со оглед на тоа дека таа боледува од биполарно пореметување и наводно тоа е една од причините за нејзиното повторно враќање на пороците.

Момчето со кое е видена е Хенри Леви, а менаџерите на Деми велат дека ова дефинитивно е ново поглавје за популарната пејачка.