Поскапо не може: Целата ограда околу домот му е со ајфони (ВИДЕО)

282

Вирално видео на ТикТок прикажува ограда која изгледа која е направена од стотици Ајфони, некаде во Азија, а сите расправаат за тоа дали е автентична.

Видеото го постираше корисник од Виетнам и досега е прегледано неколку милиони пати.

Погледнете го видеото во продолжение и дознајте за што всушност се работи:

https://www.tiktok.com/?referer_url=http%3A%2F%2Frelaxirano.com%2F%25d0%25bf%25d0%25be%25d1%2581%25d0%25ba%25d0%25b0%25d0%25bf%25d0%25be-%25d0%25bd%25d0%25b5-%25d0%25bc%25d0%25be%25d0%25b6%25d0%25b5-%25d1%2586%25d0%25b5%25d0%25bb%25d0%25b0%25d1%2582%25d0%25b0-%25d0%25be%25d0%25b3%25d1%2580%25d0%25b0%25d0%25b4%25d0%25b0-%25d0%25be%25d0%25ba%25d0%25be%25d0%25bb%25d1%2583-%25d0%25b4%25d0%25be%2F&referer_video_id=6832062100232211714