Кинескиња се обидуваше да изеде жив октопод, па тој ја изеде неа (ВИДЕО)

345

Колку треба да бидеш неинтелигентен и глуп за да го направиш ова?

Дефинитивно девојчето си заслужи, погледнете го видеото во продолжение и дознајте за што всушност се работи: