Полицаец од Скопје се фали на Тик Ток како вози 200 км на час со неговото Ауди

115

Од ден на ден гледаме каков кадар има во МВР, од лица кои имаат поставено флешеви и не плаќаат на патарина, други ги снимаат своите службени пиштоли за на Тик Ток, наместо полицијата да служи како пример тие ги учат помладите на грешки !!!

Видеото е поставно на твитер, во продолжение погледнете за што станува збор: