По повод годишнината од бракот, Сека Алексиќ доби уникатно изненадување од сопругот!

172

Пејачката Сека Алексиќ и нејзиниот сопруг пред неколку дека ја прославија десетгодишнината од бракот со интимна вечера во семејниот дом.

Вељко и приреди вистинско изненадување за својата сопруга, па за време на интимната вечера која сам ја организирал и подарил прстен вреден 10.000 евра, што ја воодушеви пејачката.

Сека не знаеше што и подготвува Вељко. Мислев дека тој ден ќе го одбележат играјќи си со децата на базенот. Очекуваше подарок, но не волку скапоцен. Вељко и кажа дека ќе прослават дома и дека тој ќе подготви вечера. Кога и го даде прстенот, Сека се воодушеви“ , вели извор за Информер.

Но, во текот на вечерата не останала само Сека изненадена, бидејќи и таа на својот сакан му подготвила нешто.

Откако Вељко ја изненади со скапоцениот прстен, таа на него му даде часовник. Во прашање е рачен часовник, кој на Вељко му се допаднал кога заедно биле во еден трговски центар“, раскажа изворот.