Oва е сопругата на Саша Матиќ која ретко се појавува во јавност (фото)

152

Саша Матиќ со години ужива во складниот брак со Анџелина која ретко се појавува во јавност бидејќи не сака да се експонира.

Тие се во брак од 2003 година и имаат две деца.

Саша и Анџелина во една прилика беа во Занзибар, а тогаш фановите имаа можност да ја видат во опуштено издание.

„Сопругата и ќерката се навикнати често да не сум дома и ме разбираат. Кога сум дома се трудам квалитетно да го поминам времето и да се посветам на семејството. Често ме прашуваат дали сум строг татко или попуштам, а јас не сум ни едното ни другото бидејќи не сум дома“, изјави Матиќ во една прилика.

Еве како изгледа сопургата на Саша.

ФОТО: ИНСТАГРАМ