Откако ја изневери, сопругата на Кристијан Голубовиќ експресно го напушти

267

Откако Кристијан Голубовиќ се бакнуваше и ја фаќаше пејачката Кристина Спалевиќ во реалното шоу „Задруга“, не ни помислувал дека “излетот“ надвор го чинеше брак.

Имено, како што се наведува, сопругата Ивана овојпат нема да помине преку прељубата, како што тоа го стори по скандалот во „Фарма“ кога Кристијан се смува со Јована Балерина и Јасмина Меденица.

„Ивана си ги собра работите од нивниот стан во центарот на Краљево и со својата ќерка замина во селото Ратина кај нејзината мајка. Тоа дете сега има пет години и таа е многу свесна што се’ се зборува за нејзиниот татко, што многу влијае на Ивана. Откако Кристијан е во познатото ријалити, Ивана едвај се појавувала надвор од станот, а дотогаш ја носеше својата ќерка во блискиот парк – вели соседот на Голубовиќ од Краљево, кој ја познава Ивана уште од дете.

„Сите ја изненадивме кога се омажи за него, затоа што беше повлечена, скромна и смирена цел живот. Во последно време се сврте кон Бога, иако и порано беше побожна, но сега оди многу почесто во црква, на богослужби … Ја носи и ќерката, тоа некако е во нејзиниот свет“.

Другите соседи исто така ја потврдуваат приказната дека сопругата на Кристијан е многу повеќе во селото со нејзината мајка отколку во семејниот стан во кој живеела со Кристијан.

„Никогаш нема да му ја прости оваа прељуба, зашто и до сега доволно му простила. Таа раснеше дете додека тој беше во затвор, и наместо сега да уживаат како семејство, тој влезе во реалното шоу. Уште тогаш започнаа проблемите, уште кога тој објави дека влегува во Задруга 4, а таа го чекаше да биде заедно со нивната ќерка. Ивана многу ослабе, се гледа дека страда и не знае што да прави. Жената се најде во небрано и никој не ја разбира. Сите зборуваат: што се плеткала со поранешен затвореник!?“

Фото: Јутјуб принтскрин/Дамир Дервишагиќ