Одмаздата на една изневерена девојка за која зборува интернетот: Го повикала на педалинка, а кога се оддалечиле од брегот започнала казната

217

Одлучила да му се одмазди за неверството и тоа пред целиот интернет.

Соочени со неверство многу девојки кршат работи околу себе, од мобилен телефон до мебелот дома, кинат гардероба, некои уништуваат автомобили, а некои одат и чекор понатаму и ги понижуваат своите момчиња на интернет.

Кога дознала дека нејзиното момче ја изневерило, одлучила да го однесе на педалинка на стотина метри подалеку од брегот, за наводно да уживаат во пливањето.

На снимката се гледа како се оддалечуваат од брегот, тој нема поим што го чека, се спушта по тобоганот, а во тој момент девојката брзо заминува од него додека тој останува шокиран.

“Измамник еден, те оставам тука па јави и се на другата да дојде по тебе”, се слуша на снимката.

“Но, почекај”, извикало шокираното момче.