Од 1-ви јули без роаминг со соседите, скапо ќе плаќаме и натаму само со Грција и Бугарија

95

Министерот за надворешни работи Бујар Османи, на својот Фејсбук профил објави дека роамингот од Македонија, почнувајќи од 1ви јули нема да важи за Албанија, Косово, Србија, Босна и Херцеговина и Црна Гора.