Новогодишен амбиент во Скопје (фото)

363

Град Скопје од 1 декември блесна во новогодишнен сјај.

Украсените улици во Скопје се подготвени за новогодишната атмосфера.

Вчера почна да се поставува елката која ќе блесне во полн ек веќе в петок, а новогодишната магија дополнително ќе биде збогатена со малата населба Винтерленд.

За разлика од лани, оваа година ќе има централна прослава за дочекот на Новата година, но се уште не се знае кој ќе ги забавува скопјани.