НОВАТА БАБА ВАНЃА: Доаѓа најлошото во Европа и светот, но има надеж! Сè што кажа, се оствари!

703

Новата Баба Ванѓа тврди дека најстрашно допрва доаѓа. Според свештеничката Вера Лион, која многумина веќе ја нарекуваат новата Баба Ванѓа, човештвото ќе се соочи со неверојатни испитувања.

Во наредните години, ќе владее вистинскиот хаос на земјата, свештеничката предвидува мрачни прогнози. Таа е непокорна дека Европската унија ќе пропадне, Америка исто така ја чека таква тажна судбина. Не само во Русија, туку и другите земји ќе одбијат да го користат американскиот долар како своја валута.

Со неверојатна точност, пред две до три години, новата Баба Ванѓа предвиде што ќе се случува во Европската унија и Турција.

Таа исто така предвидува дека за само две или три години, диктаторот Ердоган ќе биде соборен и строго казнет за она што го прави на својот народ и на земјата. Во тоа време, Турција ќе биде погодена и од сериозен земјотрес, новата Баба Ванѓа е вознемирена во нејзините прогнози.

Откако ги приврзаа таканаречените портокалови револуции, Соединетите држави исто така очекуваат да се распадне целосно. „Тоа е универзален закон. Не можете да очекувате да го добиете она што им го правите на другите“, тврдоглавоста е непокорена.

Според новата Баба Ванѓа, Американците ќе предизвикаат повеќе крвави војни, но тие нема да влијаат на Русија, Казахстан и Украина. Овие земји ќе останат надвор од воените судири на земјата со неограничени можности.

Новата Баба Ванѓа е тврда дека Русија ќе ја прошири својата територија во наредните години. Можеби има земјиште од Украина и Казахстан. Кина, од друга страна, ќе ја изгуби својата економска моќ, е уште еден дел од прогнозата на новата Баба Ванѓа.