Нов документарен филм: Прекрасно видео за црквите во Овчеполието

91

Се спрема нов документарец за овчеполието и огромното културно наследство кое го има овој регион.

После оваа најава, во исчекување сме на целиот документарец, кој треба да излезе набрзо.