Неверојатни детали за Хари Мата Хари: Пејачот има вонбрачен син со неговата љубовница

92

Хари Версановиќ во кариерата ја изгради вогчавно со добри песни и со неговиот преубав глас, но еден скандал сепак не го заобиколи пејачот.

Хари долги години беше во брак со сопругата Аида, со која се ожени во средината на 80-тите години на минатиот век, со кого го има синот Дамир и ќерката Наџа, но освен нив Хари има и вонбрачен син Мак Версановиќ.

Хари синот Мак го доби на почетокот на 90-тите години на минатиот век, со љубовницата Маја, како пејачот откри за медиумите, Хари за вонбрачниот син дознал многу подоцна.

Маја на почетокот на оваа година се огласила и ги демантирала овие гласини, како и приказните дека Хари се развел поради тоа.

– Од првиот ден откако дознав дека сум бремена, Хари дозна дури и пред моите родители.