НЕПОТРЕБНО УДАРЕН ОД ИНЕКЦИЈА

395

Не барајте појак муабет од овој. Овој е најјакиот. За брзината на Брзата помош и за нивниот недомаќински однос кон инекциите.

Долга верзија на приказната која – скроз, скроз! –  вреди да се види: