Почетна Скопје Нелоски: Повикувам да се донесат итни мерки против загадувањето на воздухот

Нелоски: Повикувам да се донесат итни мерки против загадувањето на воздухот

64

Моментално индексот на загадување во Аеродром покажува 220. Покрај пандемијата со Ковид 19 имаме и пандемија на енормно загаден воздух, порача Владимир Нелоски од ВМРО-ДПМНЕ.

-Повикувам да се донесат итни мерки против загадувањето на воздухот, порача тој.