NBA колумна на Димитар Младеновски-Шон Кемп (ВИДЕО)

704

Еден од најатрактивните и највозбудливите играчи кој се појавиле до сега, легендарниот, Шон Кемп, веќе го опишавме во една од колумните. Вреди да се прочита 😉

Ретро НБА колумна на Димитар Младеновски: SHAWN KEMP – Ѕверот од 90-тите

Денес следува видео во кое на дело го имаме сиот атлетицизам и моќна експлозивност на еден од најдобрите играчи во ’90-тите. Уживајте….

NBA FAN

Димитар Младеновски