Поезија преплетена со емоции – Александар Кукулев ќе ја претстави “Еригон” пред домашната публика

968

По исклучително успешната промоција на “Патувањето на Петар Келемен”, пред две недели во Бeлград, вечниот романтик,  Александар Сашко Кукулев пред скопската читателска публика ке го претстави својот нов проект, односно поемата “Еригон” која е во издание на Културен Центар “Стерна” – Скопје .

Промоцијата на Еригон-от од емоции е закажана за во четврток со почеток во 20:30 часот.

Во вечерта без мундијалски фудбал, дојдете заеднички да уживаме во поезија и одлична забава до доцна во ноќта. THIRIO ве очекува !