Ретро NBA-Кенјон Мартин против обрачите (ВИДЕО)

1458

Кенјон Ли Мартин, крилниот центар со неицрпна енергија.

Гордоста на Далас (Тексас). Еден од најатрактивните играчи во периодот од 2000 до 2015 година.Соиграч кој секој би го посакал, а ривал и противник покрај кого никој немал лесна вечер.
И покрај повеќекратните тешки повреди (операции и долг период поминат во рехабилитација од истите) “Kej-Mарт” остана пример како со напорна работа се надминуваат најтешките “лузни”.

Убаво е да се потсетиме на колку агресивен начин ги напаѓаше противничките обрачи. Уживајте во овие видеа на поранешниот All-Star, каде на дело се неговите атлетски способности.

NBA FAN

Димитар Младеновски