Почетна Забава Наташа Беквалац: „Мислам дека имам ментална болест“! (ФОТО)

Наташа Беквалац: „Мислам дека имам ментална болест“! (ФОТО)

90

Наташа Беквалац е позната по својот нескротлив темперамент, непромислените потези и лабилниот карактер, но и по забелешките на своја сметкла со кои неретко умее да ги засмее како најблиските, така и своите следбеници на преку социјалните мрежи! И бидејќи нема „влакна на јазикот“, многумина токму и самите како да се пронаоѓаат во нејзините изјави!

Беквалац, која ве родена во хороскопскиот знак на „Вага“ овој пат преку една апликација и самата сакала да провери, колку всушност е вага и која од нејзините „бисер“ изјави од минатото најмногу е карактеристична за неа и нејзиниот хороскопски знак?

Одговорот го доби уште во првиот обид, а тој  сосема се совпадна со нејзиниот карактер и табиет:

„Замери ми се и ќе те уништам“!

Арно ама, љубопитната Ната сакаше уште една потврда за себе, па одново ја предизвика апликацијата, која по вториод обид и го даде следниов одговор или поточно нејзина мисла изречена во минатото:

„Мислам дека имам ментална болест“! – беше фразта која се појави, а убавата Ната сосема се согласи со констатацијата на апликацијата, измамувајќи насмевки!