Со мобилен телефон се снимаат женските тушеви во Студентскиот дом Кузман

0
160

Станар во Студентскиот дом „Кузман” смислил начин како да ги гледа оние кои се тушираат во женските тоалети, пишува Вечер.

Фоторепортерот на весникот го фати моментот како од надворешната страна на прозорецот на тоалетот на третиот кат на Домот некој го закачил својот мобилен телефон со цел да ги снима женските тоалети.

Иновативноста на овој станар веднаш е споделена на социјалните мрежи со цел да се информираат засегнатите страни.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here