Најголемите хитови на Наум Петрески и Миле Кузмановски овој викенд само во кафеана „Лантерн“

193

Кафеана „Лантерн“ продолжува со својата агенда и оваа недела. Најдобрата кафеана во Скопје која што е стационирана во срцето на Дебар маало и во деновите кои следуваат повторно нуди покрај вкусната храна и вистинско музичко доживување за сите гости, а Миле Кузмановски, Наум Петрески, Анастасија Петреска, Владимир Николовски, Алекса Димов, Јоцо Бамбус, Иле Манасков… се само дел од музичките имиња кои што ќе настапат.

Направете ги вашите резервации на време на телефонските броеви 071 29 84 84 и 071 29 53 11.